Fontos tudnivalók

„A menyasszonyi ruha is lehet SZERELEM első látásra!” Látogass el hozzánk, ha te is át szeretnéd élni ezt a csodálatos élményt!

Ruháink származása

A White Rose Luxus Menyasszonyi Ruhaszalon prémium kollekciót forgalmaz, az igényes és exkluzivitást kereső menyasszonyok részére, akiknek fontos, hogy a világhírű divattervezőknek a ruhakölteményüket viseljék, mint a spanyol Rosa Clara vagy az olasz Demetrios gyártónak a márkáit és kollekcióit. Így egyértelműen a White Rose menyasszonyai tündökölnek az esküvő napján a kifinomult nőieségükkel és ízlésükkel.

Időpont egyeztetés és ruhapróba díj

Időpont nélkül is szeretettel fogadunk, viszont az esetleges várakozás elkerülése érdekében javasoljuk az időpont egyeztetést a helyszínen, telefonon vagy e-mail üzenetben, amikor ezt az időt csak Önre szánjuk fontos tanácsadással és ruhapróbával. Ez alkalommal szakmai tudásunkkal segítünk kiválasztani igényeidnek és ízlésednek megfelelő ruhát.

Érdemes azonban minél hamarabb bejelentkezni, mivel a hétköznapi késő délutáni és a szombati időpontok már előre betelnek. Utcafronti galériával rendelkező szalonunk egyszerre két menyasszony is tud fogadni.

Ruháink megóvása érdekében és a hölgyek higiéniai szempontjából szalonunkban PRÓBADÍJ van, melynek összege 5000 forint minden megkezdett óra az öltözéstől számítva, mely összeget ruhafoglalás vagy vásárlás esetén levonásra kerül a ruha összegéből. Helyszíni foglalás esetén a PRÓBADÍJ NEM LÉTEZIK.

Tájékoztató és tudnivalók a menyasszonyi ruhapróbáról

  • A ruhapróbára a kísérővel érkezhetsz.
  • Kérünk, Téged smink nélkül gyere mert foltokat hagy a menyasszonyi ruhán, de van lehetőség a helyszíni eltávolításra is (mi biztosítjuk és segítünk).
  • Tudvalévő, kizárólag kifogástalanul tiszta lehet a hölgy. Lehetőleg fehér vagy testszínű, esetleg levehető pántos melltartóval érkezz. Makulátlan, tiszta fehérnemű, popsit eltakaró alsónemű, alapozó vagy egyéb ápolószertől mentes, tiszta üde bőr.
  • Öröm lenne számunkra, ha a parfümöt is mellőznéd erre a felejthetetlen alkalomra, amikor több exkluzív kollekciónk bármely gyönyörű darabját felpróbálod.
  • Aki pedig majd a kiválasztott ruháért elkísér az esküvői ruhaszalonba, az esküvő előtt egy hónappal (cipőpróba) mindenképpen az legyen, aki majd tudnia kell a ruha feladásának műveletét.
  • Esküvői cipőt nem kell hoznod, vannak dobogóink, amire rá lehet állni és helyettesítik a magas sarkú cipőt.

Ajánlatos a weboldalon áttekinteni, esetleg feljegyezni a megtetszett ruhák nevét vagy kódját, ezzel több időt nyerhetsz a ruhapróbán.

Menyasszonyi ruháink árai

Mivel 2022-ben nyitottunk minden menyasszonyi ruha modell új és nem voltak még bérelve. Méreteink 32-es és 46-os méretig. Díjnyertes ruhákat forgalmazunk és vannak egyedi márkás darabjaink, amelyek a milánói bemutatón tündököltek és azok nem találhatók weboldalunkon sem, csak kizárólag és exkluzívan szalonunkban.

Menyasszonyi ruháink kölcsönzési és vásárlási árai évjárattól, márkától és állapottól függően változnak. Megtalálható weboldalunkon minden kollekciónál az induló ár. A bérleti árak tartalmazzák a tisztítási díjat, a vasalást, az abroncsot és a hosszra igazítást.

Az egyes modellek tényleges áráról személyesen a ruhapróbán tudunk felvilágosítást nyújtani, e-mail üzenetben vagy telefonon sajnos erre nincsen mód, mert az esküvői ruha ár információ a ruhapróba nélkül semmit nem jelent, mivel ruháink elérhetőségei napi szinten változnak. Folyamatosan megújítjuk az esküvői ruha készletünket és limitáljuk azok kiadását, a 4. alkalomra kifutó modellé változik.

Felhívjuk kedves menyasszonyaink figyelmét, hogy érdemes követni rendszeresen hirdetéseinket a facebook és instagram oldalunkon, mert folyamatos és számos kedvezménnyel rendelkezünk.

A bérletre és adás-vételre vonatkozó szerződési tudnivalók

A bérlési szerződés megkötéséhez szükséges személyi adatok. 50% foglaló a bérelt ruha árából. A fentmaradó összeg a ruha elvitelénél történik. A teljes összeg fizetendő. A kölcsönzés 1 hétvégére szól, péntek délelőttől hétfő délig. Előzetes egyeztetés során tudunk segíteni és módosítani a bérlési határidőn egyes ruháknál.

Adás-vételi ruha szerződés esetén is szükséges az 50% foglaló az eladási ruha árából és a fent maradt összeg 8 naptári napon kifizetendő és akkor a vásárolt ruha és esetleges kellékek elvihetők.

Rendelés esetén fontos tudni, hogy 60% előleget számolunk fel a ruha árából, amely tartalmazza a gyártási és szállítási díjat. Felhívjuk figyelmét, hogy 3-5 hónapra számíthatnak.

Legyél Te is White Rose menyasszony

A budapesti White Rose Menyasszonyi Ruhaszalon különösen és határozottan nagy figyelmet fordít arra, hogy minden menyasszonyunk igényeinek megfelelő, előkelő esküvői ruhát viseljen a boldogító IGEN-t mondó nagy napon.

 

IDŐPONT FOGLALÁS