Bemutatkozás

Ugye milyen bájos, elegáns, egyedi és különleges, egyszóval csodálatos egy fehér rózsa? Akár csak egy menyasszony, azon a bizonyos boldogító igent kimondó nagy napon. Ezt jelképezi a WHITE ROSE luxus menyasszonyi ruhaszalon, amely 2022-ben nyitotta meg kapuit a gyönyörű Budapest szívében, hogy az eljegyzett hölgy igényeit teljesítse és kisleány álmait valóra váltsa.

A leghíresebb divatházak világhírű márkáit és legszebb esküvői ruha kollekcióit, menyasszonyi ruháit találja meg exkluzív budapesti ruhaszalonunkban. Aire Barcelona és Aire Royale menyasszonyi ruhákat, Alta Moda esküvői ruhákat, a Cosmobella Milano menyasszonyi kollekcióit, Demetrios és Luna Novias menyasszonyi ruhákat. A híres spanyolországi divattervező Martha Blanc kollekcióit, az Orea Sposa New York esküvői ruháit és Rosa Clará Couture menyasszonyi ruhákat.

Menyasszonyi ruhaszalon, Budapest

Bérelhetők vagy megvásárolhatók, az eredetiséget igazoló márkavédjeggyel ellátott, tündöklő, lélegzetelállító, prémium minőségű esküvői ruhák. A kínálat minden fazonját, bármilyen méretben és igényeinek megfelelően hozzuk el Önnek. Egyedi bemutató darabok „ON-OFF piece” esküvői ruhák, különleges esküvői ruhák és romantikus menyasszonyi ruhák széles választéka. Legyen az igénye a letisztult, egyenes, klasszikus fazonú esküvői ruha, az A vonalú menyasszonyi ruha, a bájosan hercegnős menyasszonyi ruha, a ragyogó királynős esküvői ruha, a sellő fazonú ruha gyönyörű uszállyal, a modern, a merész, a szexis esküvői ruha, az extravagáns yachtos kollekció.

A WHITE ROSE luxus menyasszonyi ruhaszalon arra törekszik, hogy elhozza Önnek a legújabb és legdivatosabb, világhírű tervezők ruhakölteményeit. Melyek elviszik viselőjét az elegancia, a csillogás és fényűzés birodalmába. A menyasszonyi ruhák pazar, arisztokratikus, magas minőségű alapanyagokból készülnek. Esetenként aprólékos kézműves varrással, kidolgozott csipkekölteményekkel, Swarovski kristályokkal és gyöngybetétekkel díszítettek.

A kedvező és korrekt bérleti árak márkától, minőségtől és az évjárattól függően 140.000 és 750.000 forint között vannak. Az ár tartalmazza az abroncsot, a tisztitást és a vasalást. Az egyedi „ON-OFF piece” kollekciók és egyes modellek kölcsönzési, illetve vételárairól csak személyesen a ruhapróbán tudunk felvilágosítást nyújtani a napi szinten változó elérhetőségek miatt! Megértésüket köszönjük! A kisebb méretű fátyolt ingyen adjuk a ruhához.

Szeretettel és empátiával, exkluzív környezetben fogadjuk a menyasszonyokat. Budapest szívében a Belvárosban, a VI. ker., Teréz Krt. 33. utcafronton lévő, galériás menyasszonyi ruhaszalonunkban. Segítünk megtalálni azt az egy gyönyörű ruhát amiről mindig is álmodozott az esküvője napjára! A WHITE ROSE Menyasszonyi Ruhaszalon különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy minden menyasszony elégedett legyen a kiválasztott ruhával és kifogástalan ruhát viseljen örömmel az esküvője nagy napján.

 

IDŐPONT FOGLALÁS